Faber Matrix ble årets produkt i 2020

Faber er en verdensledende produsent av innovative peiser, og spesialiserer seg på peiser som går på gass eller elektrisitet.

Faber ble grunnlagt for 175 år siden og har siden den gang produsert effektive og moderne peiser av høy kvalitet og vakre flammer.  

I nettbutikken kan du velge mellom over hundre ulike peiser som alle har utrolig god kvalitet uten at prisen er urimelig. Det som er så vakkert med disse elektriske og gassdrevne peisene er at de fortsatt har nydelige flammer slik at det er et vakkert syn, dette er ikke bare en peis man har for å varme opp hjemmet.

Spesielt de siste årene har elektriske peiser hatt en imponerende utvikling, moderne elektriske peiser gir et flammebilde med dybde, farge og bevegelser som ser ut som en helt autentisk flamme.

Elektrisk peis med en autentisk flamme.

Du får alle fordelene med tradisjonelle peiser ved at den elektriske peisen ser ekte ut og gir en koselig følelse og varme til hele hjemmet; Samtidig slipper du å kjøpe ved og slite med å få fyr, du slipper også å tenke på pipe, røyk og rengjøring av sot.

Faber Matrix 1050/650-II Høyre

Faber MatriX

Nylig har Fabers MatriX-serie vunnet tittelen “årets produkt” av Plus X Award som er en av verdens største prisutdelinger for blant annet innovasjon, teknologi og livsstil.
Juryen ga følgende begrunnelse:

«MatriX-serien byr på det aller beste fra peisprodusenten Faber. Alle peisene er utstyrt med den nyeste Honeywell-teknologien, som sørger for at alle nødvendige sikkerhetsaspekter er i henhold til den beste standarden.

Peisen er enkel å håndtere med Faber sin ITC-app, som reagerer umiddelbart ved et tastetrykk. Hver peisinnsats tilpasses og bygges inn i hjemmet etter kundens ønsker og krav, samt funksjon og design, og kan leveres med elektrisitet eller gass (naturgass eller propan) som energikilde.»

De trekker også frem høy kvalitet, design, brukervennlighet og funksjonalitet som sentrale grunner for at MatriX gjør seg fortjent til prisen. MatriX er altså et utmerket valg dersom du ønsker deg en peis. Den er et praktisk, effektivt og elegant alternativ til en tradisjonell peis, og de aller fleste vil oppleve at den har utrolig mange fordeler som en tradisjonell peis ikke har.

Uansett om du vil ha peisen i stuen, på kjøkkenet eller til og med utenfor er det aldri et problem med MatriX. Denne peisen kan til og med monteres dersom du bor i en leilighet uten tilgang på pipe, ettersom at den er elektrisk eller gassdreven og ikke har de samme avfallsstoffene og røyken som en tradisjonell peis har. Dette er en av de fremste fordelene med MatriX, men selv for folk som har tilgang til pipe er MatriX selvsagt et utmerket valg.

Dersom du ønsker en MatriX peis bare for det elegante utseende og gode stemningen kan du faktisk også få den uten varme. Dette passer perfekt dersom du ønsker en peis på soverommet, badet eller andre steder hvor en varmeovn kanskje ikke passer like bra.

Vi kan vel trygt konkludere med at dersom du kunne tenke deg en peis så er det ingen tvil om at du kan finne en du liker hos Faber, og du bør kanskje se ekstra nøye på disse prisvinnene MatriX modellene.

Send oss en forespørsel

Vi bruker din e-post for å kunne kontakte deg.
Vi bruker ditt telefonnummer til å ringe deg dersom dette er nødvendig.
Fortell oss hva vi kan hjelpe deg med.
Vi bruker din e-post for å kunne kontakte deg.
Vi bruker ditt telefonnummer til å ringe deg dersom dette er nødvendig.
Din adresse inkludert hus-/-leilighetsnummer
Vi bruker ditt postnummer for å sjekke om vi kan levere varer eller tjenester til deg.
Klikk eller dra filer til dette området for å laste opp.
Legg til bilder av stedet der du ønsker din nye peis/ovn.
Fortell oss hva vi kan hjelpe deg med.