Peisbord som gjør uteområdet komplett

Hos Elementi får du det meste du trenger for å gjøre uteområdet ditt til en fantastisk plass å være.
peisbord

Elementi har flotte utemøbler, men det som virkelig er rosinen i pølsen hos Elementi er peisbordene.

Hvis du er heldig nok til å ha en bakgård og vil ha et midtpunkt for uteområdet ditt, bør du skaffe deg et peisbord. De beste peisbordene gir din hage eller uteplass varme og atmosfære, og gir plass til å samles med venner og familie. Peisbordene er også en varmekilde for både utendørs filmkvelder eller middag.

Elementi Peisbord
Peisbord, modell: Varna

De beste peisbordene er ofte ganske store, og bruker en propantank festet til en brenner, i stedet for å brenne ved. Tanken er skjult under eller ved siden av bordet, og koblet til brenneren via en slange (se også våre gassflaske-deksel). For å tilføre gass trykker en på knappen på en elektrisk startpakke, og dreier en bryter for å kontrollere intensiteten på flammen. Hvis du noen gang har brukt en propandrevet grill, vil du være kjent med prosessen.

Deksel til glassflaske/beholder. Passer perfekt til å bruke som krakk eller som sidebord.

Viktige faktorer ved kjøp av peisbord

Det er mange faktorer å tenke på når du skal vurdere om et peisbord er det riktige valget for deg, og hvilket peisbord som passer for deg. Ting som størrelse, holdbarhet, varmeeffekt, lagring av tanken og flere andre faktorer er ting du bør sjekke når du leter etter et peisbord.

Størrelse på peisbordet

Peisbord er ofte firkantede eller rektangulære, men Elementi har også flere runde peisbord og peiskrukker som ser fantastiske ut. Peisbord kan være ganske store, men det finnes enkelte modeller som er mindre. Du må også huske at du slipper å bruke opp verdifull plass på å lagre ved, du trenger bare plass til selve peisbordet.

Holdbarhet

Peisbord er store og forholdsvis tunge, noe som betyr at du sannsynligvis vil holde dem ute i en eller flere sesonger. Du bør velge et peisbord som er designet med materialer som kan tåle litt regn eller kommer med et møbeltrekk/deksel. Hvis peisbordet ikke kan stå ute når det regner blir det mye ekstra arbeid hver gang du skal bruke det. Det kan også være greit å ha peisbordet under tak dersom du har et tak over deler av uteområdet ditt. Da kan dere også sitte ute og kose dere rundt peisbordet mens det regner, og peisbordet holder seg godt som nytt mye lengre.

Varmeeffekt

Det varierer veldig hvor viktig varme er for folk som kjøper peisbord, det er mange skaffer seg peisbord fordi det gir koselig stemning og ser vakkert ut, da er ikke varmen alltid så viktig. Andre liker å bruke peisbord for å holde varmen når det er kaldt om kveldene. Da er det viktig å velge et peisbord med god varmeeffekt.

Kort video som viser hvordan et peisbord kan brukes.

Et peisbord kan definitivt gjøre uteområdet ditt mye koseligere og samle familie og venner om kveldene. Det er få ting som kan måle seg med peisbord fra Elementi når man skal få opp stemningen.

Elementi var leverandør under Eventyrlig oppussing på TV3

I serien kunne du følge Halvor Bakke og gjengen hans på spektakulære oppdrag rundt om i landet. Elementi var leverandør av blant annet utepeisen «Lunar bowl peisbord» og Manhattan peisbord til prosjektene i Lillesand og Nevlunghavn.

Se vårt utvalg av produkter fra Elementi peisbord her
Se vårt utvalg av produkter fra Elementi gassflaske-deksel her

Send oss en forespørsel

Vi bruker din e-post for å kunne kontakte deg.
Vi bruker ditt telefonnummer til å ringe deg dersom dette er nødvendig.
Fortell oss hva vi kan hjelpe deg med.
Vi bruker din e-post for å kunne kontakte deg.
Vi bruker ditt telefonnummer til å ringe deg dersom dette er nødvendig.
Din adresse inkludert hus-/-leilighetsnummer
Vi bruker ditt postnummer for å sjekke om vi kan levere varer eller tjenester til deg.
Klikk eller dra filer til dette området for å laste opp.
Legg til bilder av stedet der du ønsker din nye peis/ovn.
Fortell oss hva vi kan hjelpe deg med.