Gjør uteplassen klar til 17. mai

Vi har stilt klokken, og endelig går det mot lysere tider og lange sommerkvelder. Sommeren byr på lange kvelder og god mat i godt selskap, noe vi nordmenn vet å utnytte til det fulle.

Det er ikke for sent å realisere din drøm om en harmonisk uteplass til sommeren hvor du kan fylle glasset med noe godt, og grille de nydeligste retter. Du trenger heller ikke å vrenge lommeboken for å få det til. Enkle løsninger, som et par freshe puter eller å male en gammel benk vil gi uteplassen din det personlige preget du er ute etter.

Stavanger Varmesenter har et bredt spekter av utepeiser som passer til enhver uteplass. Om du ønsker en utepeis til hytta eller til hagen, så har vi mye å velge mellom. Alt fra en rustikk Jøtul utepeis i cortenstål med hevet innsyn til bålet, til stilrene bord med integrert gassbeholder i lettbetong. Vi tilbyr både utepeis som går på gass og utepeis du kan fyre på ved. Da slipper du å bekymre deg for å glemme å kjøpe med ny gassflaske til utepeisen på vei til hytta, eller å ha nok ved hjemme i garasjen.

Skap deg en koselig uteplass og ta feiringen av nasjonaldagen her. Det er kun kreativiteten som setter grenser på hvordan uteplassen din blir seende ut. Når kvelden er på hell, kan et par dekorative lamper sette stemningen. En utepeis kan være kronen på verket, og virkelig knytte sammen alle elementene i uteplassen din.

For å skape et unikt preg kan du kombinere ulike typer materiale som for eksempel tre, betong og metall. Da kan du ha et nydelig trebord som du kan samle hele familien rundt, en utepeis i betong med gassbrenner og fine blomsterbuketter i potter av cortenstål. Mulighetene er mange. Tør å prøve noe nytt og bryte med normer og «regler».

Et fint tilbehør til utepeisen er en vindskjerming laget av herdet glass som forhindrer at vinden blåser direkte på flammen. Beskyttelsesglasset er enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Dermed trenger du ikke å være bekymret for at noen skal brenne seg på flammen eller at noe tar fyr. Vi selger også gassflaske- deksel som kan brukes som et sidebord eller som krakk. Du kan stole på at våre sertifiserte montører har utført jobben etter gjeldende lover og sikkerhetsforskrifter. Dette er din garanti for at ditt nye ildsted fungerer optimalt, og at det er trygt å bruke.

God planlegging er essensielt for en fin uteplass. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat, og kom i gang med planleggingen. Gled deg til å nyte varme kvelder i koselige omgivelser med dine nærmeste!

Send oss en forespørsel

Vi bruker din e-post for å kunne kontakte deg.
Vi bruker ditt telefonnummer til å ringe deg dersom dette er nødvendig.
Fortell oss hva vi kan hjelpe deg med.
Vi bruker din e-post for å kunne kontakte deg.
Vi bruker ditt telefonnummer til å ringe deg dersom dette er nødvendig.
Din adresse inkludert hus-/-leilighetsnummer
Vi bruker ditt postnummer for å sjekke om vi kan levere varer eller tjenester til deg.
Klikk eller dra filer til dette området for å laste opp.
Legg til bilder av stedet der du ønsker din nye peis/ovn.
Fortell oss hva vi kan hjelpe deg med.